Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori

de sandytza in Porc, 5 Iun 2009 | 17829 vizualizari

 

Usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de porc afumat
  • 300 gr carnaciori afumati
  • 2 linguri untura de porc
  • 1 ceapa
 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori:

Se pune untura la topit

Se adauga ceapa taiata marunt

Se lasa un pic la prajit fara sa prinda culoare , dupa care se adauga muschiul taiat felii si carnaciorii

Se pune capacul, se lasa asa 2-3 minute , dupa care se adauga apa pana se acopera carnea.

Se lasa la fiert pana cand carnea este bine fiarta si apa a scazut mai bine de jumatate. Se serveste cu garnitura de cus cus sau cartofi piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]