Friptura de vita in sos de vin

de mari_sasi in Vita, 8 Mai 2013 | 5836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr pulpa vita
  • 150 ml vin rosu
  • 150 ml cola
  • 150 ml apa
  • 1 portocala
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lg pasta tomate
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 2 foi dafin
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita in sos de vin:

-se pregateste un sos din pasta de tomate,vin,cola,apa,sare si piper

-se portioneaza carnea si se aseaza intr-un vas

-se acopera cu sos apoi se adauga ceapa,morcovul si portocala taiate rondele

-se pune capac si se baga la cuptor pentru 120 minute la 200 grade

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]