Friptura de vita cu capere si masline verzi

de luminita20_2006 in Vita, 28 Oct 2015 | 4219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne de vita muschi
  • 2 lingurite capere
  • 7 masline verzi sau mai multe
  • 100 ml vin alb
  • patrunjel
  • piper
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita cu capere si masline verzi:

Se incinge uleiul intr- o tigaie cu lingura de unt si se pune feleurile de carne de vita la prajit cu capac la foc mediu. Carnea va lasa puna apa. Eu prefer sa inabus mai mult carnea de cat sa o prejesc pentru ca o dau si copilului ( evit sa ai dau prajeli). Cand e carnita gata scot o bucata separat pentru copil peste resul pun vinul si las sa fiarba cateva minute. La fina pun caperele si maslinele taie , piper si patrunjel. 

Se serveste alaturi de cartofi, legume, orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita cu capere si masline verzi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]