Friptura de pui cu miere si mustar

de Mitinita in Pui, 9 Dec 2012 | 4983 vizualizari

 

Excelent e condimentul asta de la Kotanyi,nici sare nu a mai trebuit sa adaug. Combinatia si cantitatea perfecta.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 1 lingura condiment Friptura de pui cu miere si mustar Kotanyi
  • 2 linguri de unt
  • 1 lingura de miere de albine
  • 2 linguri de pesmet
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu miere si mustar:

Taiem pieptul de pui in bucati de 1,5-2 cm si le amestecam cu condimentul Kotanyi.

Le prajim in unt,apoi le dam la cuptorul preincalzit cam 8 minute. Se scoatem,le ungem cu miere si le presaram cu pesmet si reintroducem tava la cuptor. 

Le tinem la cuptor pana devin aurii si crocante.

Se serveste cu cartofi,salata,orez,etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu miere si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui pe paine