Snitele din piept de pui

de Constelatialeu in Pui, 6 Ian 2016 | 6810 vizualizari

 

Mancare de student, a zis Leone ca pe astea poate sa le manance si a treia zi, altceva nu prea-i intra pe gat daca sta mai mult de doua zile.....

 

INGREDIENTE

  • piept de pui cca 1,200 kg
  • 4 oua mai mici ( am avut oua de la gainile mamei)
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei de palmier pentru prajit
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Mai intai pregatim pieptul de pui, il portionam si apoi il batem pe o parte si pe alta. Intr-un castron batem ouale cu sare si piper. Punem intr-o farfurie faina iar in alta pesmet si ne apucam de treaba. Trecem bucata de piept prin faina, scuturam surplusul, apoi o trecem prin ou si la final prin pesmet, procedam asa pana terminam pieptul de pui. Apoi asezam o tigaie pe foc lasam sa se incinga,  adaugam uleiul de palmier care este solid il lasam sa se topeasca, cand este incins uleiul punem snitele la prajit, le rumenim frumos pe ambele parti apoi le scoatem pe un servet sa absoarba surplusul de ulei, procedam la fel pana terminam de prajit toate bucatile de snitel.

TIPS-URI

1

cand batem pieptul de pui, mai intai il invelim in foloe alimentara si apoi il, batem pe o parte si pe alta, fiind o carne mai fragila se zdrentuieste daca il batem direct..

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Şniţele crocante