Friptura de prepelita

de Panacris in Mancaruri cu carne, 1 Ian 2013 | 7632 vizualizari

 

O carne super usoara fara colesterol! S-au consumat asa de repede ca abia am reusit sa surprind cateva instantanee.

 

INGREDIENTE

  • prepelite 6 bucati ( cca. 1000 g),
  • portocale,
  • mere,
  • prosciutto feliat cca. 12 bucati,
  • ulei de masline 50 ml,
  • vin alb demisec 50 ml,
  • sare iodata 1 lingurita,
  • piper proaspat macinat 1 g,
  • cimbru 1 lingurita.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de prepelita:

Se amesteca, sarea, piperul, cimbrul, vinul si uleiul de masline. Cu acest amestec se maseaza bine prepelitele, apoi se umplu cu felii de portocale si mere, se invelesc in prosciuto, se leaga bine cu ata, rezistenta la copt, si se  pun la copt, in  cuptorul preincins, cca. 50 de minute la foc mediu, acoperit. Se consuma rece sau cald, ca atare sau cu garnitura preferata;)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (21)

Rocsi 1

01.01.2013, 21:23

Trebuie sa fie gustoasa

Lau 1

01.01.2013, 22:31

adry88 1

03.01.2013, 13:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi