Friptura de porc la tigaie cu piure de cartofi si ciuperci trase la tigaie

de madab in Porc, 13 Feb 2015 | 4719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 400 g cartofi
  • 300 g ciuperci
  • 1 ou
  • Lapte
  • unt
  • sare
  • Piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tigaie cu piure de cartofi si ciuperci trase la tigaie:

Se fileteaza carnea ,se spala si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune la prajit in tigaia incinsa. Se rumeneste pe ambele parti.

Cartofii se curata si se taie cubulete. Se pun la fiert cu putina sare. Se piseaza, condimenteaza cu sare ,se pune untul , oul si laptele.

Ciupercile se curata si se taie in 4. Se pun in tigaia incinsa cu putin ulei ,peste care se pune putina sare.

Se serveste cu muraturi .

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tigaie cu piure de cartofi si ciuperci trase la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu carnati la tava