Friptura de porc in sos de vin rosu

de Miha in Porc, 4 Noi 2010 | 21254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii mari de pulpa de porc
  • 2 pahare de vin rosu
  • sare si piper
  • salvie si maghiran
  • 4 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in sos de vin rosu:

Feliile de carne le batem usor, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei, fara a le suprapune. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti condimentam dupa gust cu sare, piper, salvie si maghiran. Eu am folosit uscate.

Adaugam usturoiul taiat feliute subtiri si vinul rosu. Acoperim cu un capac si fierbem inabusit la foc mic. Cand lichidul din tigaie a scazut adugam un pahar de apa si fierbem in continuare pana scade toata zeama.

Se serveste calda cu mamaliguta.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (47)

Cris2711 1

27.12.2010, 14:27

Mofturosi la asa comori culinare?O sa le spun.citeste-le comentariile noastre pentru tine Ai multe retete extraordinare meritate la favo.Ti le voi proba in perioada urmatoare.super idei.pupici tie si micutilor tai

Krystyan Trendy 1

17.11.2013, 13:05

foarte gustoasa

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]