Friptura de porc in sos brun

de Marynela16 in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2013 | 6781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cotlete
  • 2 linguri de unt
  • 2 cepe
  • 400 gr ciuperci
  • 4 linguri vin rosu
  • 3 linguri de soia
  • 1 lingura de bulion
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in sos brun:

Cotletele se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se scot pe o farfurie si se pastreaza o ceasca cu zeama in care au fiert. Ceapa se taie felii la fel si ciupercile si se pun la calit in unt. Cand si-au diminuat volumul de lichid se adauga bulionul ,vinul si sosul de soia. Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit. Cand sosul a scazut se pune intr-o tava impreuna cu carnea si sa da la cuptor inca 15-20 min.

TIPS-URI

1

Eu l-am servit cu garnitura de cartof la capac si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in sos brun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne, usturoi verde si verdeata, in foietaj