Chiftele cu sos de tarhon

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2012 | 11436 vizualizari

 

Mie imi place tarhonul si mancarea asta imi aduce aminte de copilarie fiind mancarea preferata a bunicii mele.

 

INGREDIENTE

  • PRNTRU CHIFTELE
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • 4 felii paine
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • PENTRU SOS
  • 300 ml suc de rosii
  • 2 linguri pasta tomate
  • 6 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 30 ml ulei
  • 1 legatura tarhon
  • 3 foi dafin
  • marar
  • patrunjel
  • zahar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu sos de tarhon:

Ingredientele pentru chiftele se amesteca, se formeaza chiftele, se prajesc in ulei incins si se pun deoparte.

Intr-o cratita calim o ceapa dupa care punem sucul de rosii, pasta de tomate, tarhonul, usturoiul, foile de dafin, zahar, sare si piper dupa gust.

Lasam sa fiarba 10-15 minute dupa care punem chiftelele si mai lasam sa fiarba 10 minute la foc mic.

La final punem si mararul si patrunjelul tocat marunt.

Se servesc cu piure.

Mie imi plac cu paine proaspata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu sos de tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu sos la cuptor