Friptura de porc cu sos de usturoi

de gaby_gabytza in Porc, 15 Feb 2012 | 5546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 portocale
  • condimente
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boia de ardei
  • 100 ml ulei
  • 1-2 cani de apa
  • 1 capatana usturoi
  • 100 ml smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu sos de usturoi:

Se spala bine carnea si se cresteaza. Amestecam condimentele si se condimenteaza carnea, se aseaza in tava. Se taie portocalele in jumatate. Stoarcem zeama de la portocale peste carne, se adauga ulei si 1 cana de apa. Se da la cuptor pana se rumeneste frumos.

Am pisat 1 capatana de usturoi, am frecat putin cu ulei si am adaugat 100 ml smantana.Am servit cu cartofi la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (12)

botcrina 1

18.02.2012, 13:01

apetisanta

Geanina87 1

09.03.2012, 21:56

Ce pofta imi e...

cocolina 1

21.04.2012, 20:32

Ce rumenita e friptura imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor