Friptura de miel la cuptor cu oregano

de Rahela Velicu in Oaie, 9 Mai 2016 | 3580 vizualizari

 

O friptura de miel cu aroma greceasca de la oregano, foarte gustoasa. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/friptura-de-miel-la-cuptor/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • carne de miel
    • 4-5 cartofi
    • 1 capatana de usturoi
    • 5 linguri de pasta de tomate
    • 1 cana de apa
    • 30 ml ulei
    • sare
    • piper
    • oregano
    • marar verede
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel la cuptor cu oregano:

Mai inatai spalam bine carnea de miel si o punem la foc sa dea intr-un clocot.

Dupa ce a dat in clocot, mutam carnea intr-un vas de yena.  Curatam si taiem cartofii felii si ii punem in vasul de yena impreuna cu carnea. Facem un sos din pasta de tomate, apa, sare, piper si usturoiul tocat marunt si o turnam peste carnea de miel.

Adaugam si uleiul si presaram oregano uscat sa isi lase gustul. Dam friptura la cuptor pentru 50-60 de minute. Din cand in cand, mai intoarcem carnea de pe o parte pe cealalta.

Cand este gata, se adauga mararul tocat marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti aduaga si usturoi verde daca aveti.

2

Puteti adauga si patrunjel verde alaturi de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la cuptor cu oregano" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la tava