Friptura de miel cu rosii la cuptor

de Sim0na in Oaie, 31 Aug 2012 | 5271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati coasta de miel
  • 1 bucata gat miel
  • 1 lingurita rasa sare de mare
  • 1 lingurita rasa cimbru
  • 1 lingurita rasa piper negru boabe
  • 1 lingurita rasa piper rosu boabe
  • 8 catei de usturoi
  • 200 ml vin alb
  • 200 ml apa
  • 4 rosii coapte
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu rosii la cuptor:

Carnea de miel am condimentat-o cu sare, cimbru si piperul boabe. Am pus carnea intr-o tava stropita putin cu ulei, apoi am adaugat rosiile tocate marunt, cateii de usturoiul taiati bucati marisoare. Am adaugat vinul si apa, si am dat la cuptorul preincalzit cca 2 ore, la foc potrivit, intorcand bucatile de carne din cand in cand.

Am servit alaturi de mamaliguta calda.

O bunatate!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (16)

Sim0na 1

02.09.2012, 12:11

Multumesc tuturor!

mena29 1

02.09.2012, 15:56

Eu nu ma prea omor dupa miel insa imi place cum suna reteta!

Rahela Velicu 1

26.04.2018, 22:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la tava