Stufat de miel

de Panacris in Oaie, 14 Apr 2012 | 15564 vizualizari

 

Super simpla si savuroasa! :)

 

INGREDIENTE

  • costite de miel,
  • carne de miel,
  • ceapa verde 3 legaturi,
  • usturoi verde 3 legaturi,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • ulei Omega 3
  • vin alb demisec 1 cana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Carnea de miel se curata, se portioneaza si se spala. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt, apoi se pun la calit in putina apa si ulei. Cand se inmoaie se adauga carnea de miel, se asezoneaza de sare si piper se completeaza cu vin si apa in cantitati egale. Se lasa la fiert, acoperit la foc mediu, cca. 30 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la cuptor