Friptura de miel

de MotanLaOale in Oaie, 6 Mai 2013 | 14015 vizualizari

 

Mie imi place gustul carnii de miel, asa ca fac friptura de miel fara sa tin carnea la marinada! A iesit foarte buna cu adevarat gust de miel!

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 1 legatura usturoi verde
  • 3 linguri ulei
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Pulpa de miel se curata si se spala bine.

Intr-o tava se pune uleiul si pulpa si se unge bine cu ulei.

Se presara vegeta, boia, piper si se pune un pahar cu apa stropind si pulpa.

Se introduce tava cu friptura de miel  in cuptor pentru 40-50 minute.

Din cand in cand se intoarce si se unge friptura de miel  cu sosul din tava.

Cand este facuta se pune si usturoiul taiat marunt si se mai introduce 5 minute la cuptor ungand cu sosul din tava.

Friptura de miel se scoate din cuptor, se lasa 5 minute si se mai unge cu sosul din tava si se poate servi.

Se poate servi cu garnitura sau fara.

Eu  prefer friptura de miel cu usturoi verde, sa-i simt gustul.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice parte a mielului, coaste, gat sau mushiulet, sunt la fel de bune pentru a iesi o friptura de miel delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]