Friptura de iepure

de Geanina87 in Mancaruri cu carne, 13 Iun 2012 | 7057 vizualizari

 

Si...daca ieri am facut ciorba de iepure,azi am facut friptura.

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure (am folosit pulpele)
  • 500 ml vin alb
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 frunze dafin
  • telina
  • ulei de masline
  • boia de ardei
  • sare
  • piper
  • 3 catei de usturoi
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure:

Se spala bine carnea si se asaza intr-un vas mai mare. Peste ea se pun urmatoarele: ceapa taiata solzi, morcovul rondele, telina taiata marunt, usturoiul de asemenea si el taiat marunt. Peste toate acestea se adauga vinul, frunzele de dafin, sarea, piperul, boia de ardei dar si putin ulei de masline (cam o cescuta). Se amesteca bine toate, se acopera cu o folie si se lasa la rece pana a doua zi cand se da la cuptor.  Va iesi o friptura foarte buna...dar pana sa iasa friptura, va va innebuni mirosul :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

roxanabucataras 1

14.06.2012, 08:46

si mieeee ca arata tare bine

mamaieelena 1

14.06.2012, 09:00

Geanina87 1

14.06.2012, 13:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure in sos tomat