Friptura de ied la cuptor

de farfuriavesela in Oaie, 3 Iun 2014 | 14142 vizualizari

 

Pregatita la cuptor cu mirodenii, dupa ce a fost lasata de seara pana dimineata in arome, friptura de ied poate fi un pranz de week-end sanatos, insotita de o farfurie generoasa de salata

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de ied
  • sare
  • piper
  • mirodenii - usturoi, cimbru, busuioc
  • o cana de apa (sau putin vin)
  • ulei optional
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de ied la cuptor:

Pulpa de ied se pune intr-un vas cu apa si putin otet, apoi acesta apa se arunca.    Acum carnea spalata, putin ulei - optional, apa si mirodeniile preferate, se lasa de seara pana dimineata la frigider.  

Incalzim cuptorul la 200 de grade Celsius

Acoperim tava unde se afla pulpa de ied cu folie de aluminiu

Dam la cuptor pentru 30-40 min

Indepartam folia de aluminiu

Mai lasam la cuptor 20-30 de minute, intorcand pulpa de pe o parte pe alta pana se rumenste frumos

Daca scade sosul din tava mai adaugam putina apa sau vin

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de ied la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ied la cuptor