Frigarui cu orez

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2010 | 4897 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 ceasca orez alb cu bob rotund

patrunjel verde

unt

3 linguri de pesmet

3 linguri de parmezan

condiment mix legume Secretul Gustului

pentru ornament,- frunze de telina si rosii

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu orez:

Se fierbe orezul in apa cu sare pana devine pufos.Se adauga putin unt si patrunjel fin tocat. Se amesteca si se lasa sa se raceasca. Trebuie sa va iasa un orez lipicios. Formati bile maricele din orez pe care le tavaliti apoi prin pesmet amestecat cu condiment Secretul Gustului de legume si parmezan. Incingeti Doubletta si puneti bilele in ea intorcandu-le din cand in cand. Se servesc reci, infipte pe bete de bambus cu felii de rosie si frunze de telina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu orez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Rocsi 1

15.05.2010, 13:19

nadina73 1

15.05.2010, 13:38

super bine dar sincer fara furculitenici o problema am pus eu ,super arata,felicitari mariana

epurasha2bb 1

17.05.2010, 09:43

multumesc fetelor! multumescnadina de furculite!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete