Trigoane cu ciuperci

de Anett in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2015 | 6115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • 500 gr ciuperci
  • 1 ceapa
  • frunze de patrunjel
  • 4 linguri mari de smantana
  • sare
  • piper
  • ulei / unt pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu ciuperci:

Maruntim ceapa si calim in ulei pentru cateva minute. Adaugam ciupercile curatate si taiate in cubulete si se amesteca din cand in cand pana se inmoaie si isi lasa zeama. Presarim cu sare si piper si adaugam cateva linguri de smantana si lasam  iarasi cateva minute sa gateasca. Cu ajutorul unui blender maruntim compozitia pana devine cremoasa.

Foile de placinta se taie in 2 fasii si se stropesc cu unt topit sau ulei. Pe capatul unei fasii se pune 2 linguri din umplutura de ciuperci. Se impaturesc apoi sub forma de triunghi.

Trunghiurile se aseaza in tava acoperita cu hartie de copt sau intr-o tava unsa cu ulei de masline.

Trigoanele se unge cu un ou batut si le introducem in cuptorul bine incins. Se lasa la copt aproximativ 30 de minute pana cand se rumenesc bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei copt umplut cu branza