Frigarui cu legume

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2014 | 9500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mici
  • 2 dovlecei mici
  • 300 gr rosii cherry
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ardei mare rosu
  • 12 betisoare pentru frigarui
  • Ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu legume:

  1. Spalati bine legumele si taiati-le cubulete, cu exceptia rosiilor care vor ramane intregi.
  2. Luati un betisor pentru frigarui si aranjati legumele pe el intercalate, pentru a arata cat ma aspectuos. Asezonati.
  3. Incingeti bine gratarul si aranjati frumos frigaruile rotindu-le din cand in cand.
  4. Dupa aproximativ 15 minute sunt gata.
  5. Stropiti-le cu putin ulei de masline.

TIPS-URI

1

serviti-le langa un gratar, insa merg foarte bine si simple ca si aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]