Frigarui

de ralu_ca in Porc, 9 Aug 2014 | 3979 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 4 ardei grasi
  • 3 cepe mari
  • 5-6 rosii
  • 1 capatana usturoi
  • cimbru
  • boia de ardei iute
  • sare
  • 1 pahar bere
  • piper
  • 1 ceasca ulei de masline
  • 16 cubulete sunca de casa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui:

Carnea o taiem bucati subtiri. O punem intr-o punga speciala impreuna cu usturoiul tocat, piper, cimbru, sare, boia, uleiul si berea, apoi inchidem si amestecam punga. O lasam la fezandat la frigider pana a 2a zi.

Incepem sa "fabricam" frigaruile. Ceapa si ardeiul gras se taie bucati, rosiile rondele. In primul capat ingigem un cubulet de sunca, carne, ceapa,carne, rosie, ardei, carne si la final sunca. Punem in functie de "batul" de frigaruie.

Se pregatesc la gratar... foarte bune !

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

- Andreea - 1

10.08.2014, 10:23

Super bune

Rocsi 1

10.08.2014, 11:07

Ce rumene si buneeee!

Panacris 1

12.08.2014, 11:58

Bune, bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc cu cartofi la cuptor