Friganele - Mic Dejun

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2013 | 3688 vizualizari

 

Pentru dimineti perfecte.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine
  • 3 oua
  • salam taranesc
  • cascaval Rucar Delaco
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele - Mic Dejun:

Se bat ouale intr-un bol si se adauga sare dupa gust.

Feliile de paine se trec prin ou si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti, cand sunt gata se scot pe un servetel din hartie pentru a absorbii surplusul de ulei.

Se feliaza cascavalul si salamul si se aseaza peste fiecare felie de paine prajita.

Iata un mic dejun gustos si satios :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele - Mic Dejun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (14)

babi5 1

27.06.2013, 20:36

adry88 1

27.06.2013, 20:44

place

Lorra 1

27.06.2013, 23:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu somon afumat, mozzarella si rosii