Foietaj cu salam si ketchup

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2011 | 9942 vizualizari

 

Navigand prin lumea virtuala a retetelor am descoperit un aperitiv spectaculos de simplu, rapid si cu mare efect la musafiri!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • ketchup 50 ml. (eu am folosit ketchup facut in casa)
  • salam 100 gr.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu salam si ketchup:

Foietajul se taie in doua, asta daca nu este deja gata portionat! Se unge prima foaie cu ketchup, se aseaza feliile de salam. Se acopera cu a doua foaie de foietaj, se taie cu rola de pizza, fasii de 10 cm lungime si 3 cm latime. Se iau bucatile se rasucesc usor si se aseaza in tava tapetata cu foaie de pergament. Se pun la cuptorul incins in prealabil, ptr cca. 15 minute la 250 grade. Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu salam si ketchup" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]