Aperitiv

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2012 | 4208 vizualizari

 

poza o am mai demult dar uitasem sa o postez...reteta s-a ''nascut'' fiindu-mi lene :) de a mai face placinta din aluatul de foietaj...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • parmigian
  • salam
  • 1 ou ptr uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv:

Foietajul se dezgheata la temperatura camerei. Salamul se taie felii foarte subtiri si se aseaza peste foietaj. Deasupra presaram parmigian. Se ruleaza si se taie felii. Se ung cu ou batut. Se pun intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si se dau la cuptorul incalzit in prealabil la foc potrivit pina ce se prinde o crusta, in jur de 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu salam si ketchup