Foietaj cu ricotta

de - Andreea - in Dulciuri, 24 Sep 2012 | 13806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj 300 gr
  • 2 cutii mici ricotta (150 gr una)
  • 5 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu ricotta:

Intr-un bol amestecam bine ricotta cu zaharul. Gustam, iar in cazul in care mai trebuie zahar mai adaugam. Depinde de gustul fiecaruia.

Foaia de aluat o intindem si taiem dreptunghiuri. Punem pe o jumatate umplutura de ricotta, acoperim cu cealalta jumatate si cu ajutorul unei furculite lipim marginile.

Punem foietajul in tava si dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 20-25 minute, pana ce prind o culoare usor aurie.

Mie mi-a ramas din aluat si am facut inimioare simple :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza, merisoare si apa de trandafiri