Foietaj cu crema de cacao

de mamaieelena in Dulciuri, 12 Dec 2011 | 5092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj proaspat 227 gr
  • 180 gr.margarina
  • 4 linguri zahar pudra
  • 3 linguri cu cacao
  • 1 esenta de rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu crema de cacao:

Din seara precedenta am lasat margarina afara din frigider si dimineata am pus-o intr-un bol cu zaharul si am mixat bine. Am adaugat si cacaoa si esenta de rom. Foaia de foietaj am taiat-o in 4 bucati si le-am copt in cuptor. Dupa ce s-au racit am asamblat astfel: foaie jos, crema, foaie, crema, foaie, crema si foaie. Pe deasupra am pus cu pochul crema ce mi-a mai ramas si pe margini am pus zahar pudra.

Este usor de facut dar si rapid. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu crema de cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Mihaela11_jo 1

18.12.2011, 00:07

Delicioasa si practica

mamaieelena 1

18.12.2011, 18:05

Multumesc LALY
Multumesc Ratetegg
Multumesc vladimir
Multumesc gabytza
Mihaela multumesc

jolygina 1

14.05.2012, 14:52

nu am mai mancat asa ceva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Flori din foietaj cu ananas