Foi de placinta umplute

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2014 | 7129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 foi de placinta
  • 500 gr de carne tocata
  • 2 cepe
  • 100 gr cascaval
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de placinta umplute:

Mai intai calim carnea tocata sarata si piperata, ceapa o taiem cubulete si o calim impreuna cu carnea

.Intindem cate 2 foi de placinta, in mijlocul lor punem cu lingura carne si ceapa calita, peste punem bucatele de cascaval. Rulam foaia, capetele le rasucim sub foaie. Asa procedam cu fiecare foaie, la sfarsit le ungem cu ou batut si le punem in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt, le lasam pana se rumenesc foile de placinta.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de placinta umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]