Focaccia cu masline, cascaval si parmezan

de Valclaudia in Piine, 9 Iul 2017 | 4216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina alba
  • 1 plic drojdie uscata
  • 200 ml apa calduta
  • 1 lingurita zahar tos
  • sare de mare dupa gust
  • 4 linguri ulei de masline
  • masline
  • cascaval
  • parmezan
  • seminte de in
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu masline, cascaval si parmezan:

Amestecam drojdia cu sarea si zaharul, adaugam apa calduta.

Punem faina, amestecam si la final, picuram uleiul.

Lasam aluatul la dospit cca. 30 minute.

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.

Framantam usor aluatul dospit cu mana sa iasa aerul, ungem tava cu ulei de masline, apoi intindem aluatul cu palmele in tava.

Asezam din loc in loc, masline si bucatele de cascaval si presaram pe intreaga suprafata parmezan ras si seminte de in.

Dam tava la cuptor, pentru 25-30 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu masline, cascaval si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Challah, paine evreiasca