File de păstrăv la grătar cu găluşte de cartofi şi pesto

de Panacris in Pastrav, 14 Iun 2013 | 5376 vizualizari

 

Un peşte super bun, mai ales că are puţine oase.

 

INGREDIENTE

  • păstrăvi 4 bucăţi,
  • mix de condimente (oregano, rozmarin, busuioc),
  • sare iodată,
  • ulei de măsline,
  • găluşte de cartofi (http://www.bucataras.ro/retete/galuste-de-cartofi-35097.html),
  • sos pesto Panacris (http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html=
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de păstrăv la grătar cu găluşte de cartofi şi pesto:

Peştele se curăţă, se condimentează şi se lasă la rece cca. 15 minute. Folia de aluminiu se unge cu ulei de măsline, apoi se aşează peştele codimentat, se împachetează, apoi se coace pe grătar, cca. 10 minte pe fiecare parte. Când se desface folia, pielea păstrăvului va rămâne mai mult ca probabil lipită, aşa că va fi foarte simplu să servim peştele file, alătuir de găulşte de cartofi (reţeta aici:http://www.bucataras.ro/retete/galuste-de-cartofi-35097.html) asezonată cu sos pesto Panacris (reţeta aici:http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html )

Daca ti-a placut reteta noastra "File de păstrăv la grătar cu găluşte de cartofi şi pesto" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav in crusta de malai