File de merluciu pane

de Adinacarla in Peste, 17 Noi 2010 | 18537 vizualizari

 

Incet, Incet am ajuns si eu la reteta 100 postata pe acest site drag mie

 

INGREDIENTE

  • 1kg file merluciu
  • 6 catei de usturoi
  • zeama de la o jumate de lamaie
  • 2 oua
  • faina de grau
  • pesmet
  • nuca de cocos
  • susan
  • marar tocat
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de merluciu pane:

Am spalat bine fileul de peste dupa ce s-a dezghetat si l-am taiat dupa preferinta. L-am asezat intr-un castron si am pus peste el usturoiul pisat, zeama de lamaie, sare si piper. Am acoperit cu folie alimentara si am lasat la frigider 30 de minute.

Am scos bucatile de fileu pe servete de bucatarie absorbante pentru a scapa de surplusul de zeama.

Ouale le-am batut bine cu-n praf de sare ca pentru omleta si am pus in ele si marar tocat.

Bucatile de file le-am dat prima data prin faina de grau apoi prin ou iar la final prin pesmet amestecat cu nuca de cocos si susan.

Apoi le-am prajit in ulei incins.

A iesit foarte bun. Sincer nu ma asteptam sa fie asa buna combinatia dintre pesmet, nuca de cocos si susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de merluciu pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Adinacarla 1

19.11.2010, 00:09

multumesc RuxyRux.

vanilla 1

19.11.2010, 14:09

felicitari pentru cele 100 de retete postate si la cat mai multe!

Adinacarla 1

19.11.2010, 17:07

multumesc vanilia...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merlucius cu bere neagra, in crusta de malai, la cuptor