Amur alb pane

de izulika in Peste, 27 Oct 2010 | 9640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati amur alb
  • 100 g malai
  • 2 oua
  • delicat
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Amur alb pane:

Pestele se spala cu apa rece apoi se sterge cu un servetel de apa si se sareaza. Ouale se amesteca cu un vf cutit piper si 1 lingurita delicat. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, apoi se ia fiecare bucata de peste se da prin malai, ou,malai si se pune la prajit la foc mic, se rumeneste pe ambele parti si se scoate pe hartie absorbanta. Se serveste cu mujdei de usturoi, lamaie si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Amur alb pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Corinuta 1

27.10.2010, 13:04

ce faina-i farfuriaaaaaaaaa

izulika 1

27.10.2010, 13:25

da, in forma de peste si mie imi place mult

elena1988 1

19.01.2011, 10:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chefal la cuptor