File de macrou cu legume sotate

de nico15 in Peste, 15 Noi 2010 | 5015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-4 bucati de peste
  • 1 dovlecel potrivit,
  • 2 morcovi
  • 1 rosie( doar pulpa)
  • 2 catei de usturoi
  • 100-150 g de unt
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de macrou cu legume sotate:

Se ia pestele daca este congelat se lasa sa se dezghete la frigider fara al forta, dupa ce este dezghetat se trece la curatarea, transarea si spalarea pestelui, se tamponeaza pentru indepartarea surplusului de apa, se portioneaza se sareaza, pipereaza si se aseaza bucatile de peste la gratar.



Morcovii, dovleceii se dau pe razatoarea fina, pulpa de rosie se taie foarte fin la fel si usturoiul, toate acestea se soteaza in ulei si 100-150 g de unt. Se sareaza si pipereaza dupa gustul fiecaruia.



Pentru decor se folosesc frunze de salata verde, rucolla, radichio precum si ceapa verde(sau usturoi) taiat fin.



Un produs cu calorii putine, gustos, rapid de preparat si cu un design interesant.



Pofta buna, 

Daca ti-a placut reteta noastra "File de macrou cu legume sotate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius in staniol