Pastrav cu legume la cuptor

de Moni_alex in Peste, 25 Iul 2015 | 5190 vizualizari

 

O reteta rapida si foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de pastrav eviscerat
  • un dovlecel
  • 2 cartofi
  • un ardei rosu
  • un morcov
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 3-4 linguri de ulei
  • o lamaie
  • o jumatate pahar de apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu legume la cuptor:

Se condimenteaza cu sare si piper pastravul curatat si spalat.

Intr-un vas de yena se adauga uleiul si se aseaza pastravul.

Se presara cimbru uscat peste pastrav.

Dovlecelul se curata si se taie in fasii mai groase pe lungime.

Ceapa,ardeiul si morcovul se curata si se taie in fasii lungi.

Cartofii se curata si se taie in doua fiecare bucata.

Se aeaza si legumele langa peste in vasul de yena, se toarna jumatate de pahar de apa si se da la cuptor pentru 60 minute la foc potrivit.

Dupa 30 minute se intoarce pastravul foarte usor cu o spatula de lemn si se mai lasa 30 minute.

Se serveste cu lamaie taiata feliute.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Calcan cu legume la cuptor