File de curcan tras la tigaie cu ciupercute si ardei

de RuxyRux in Curcan, 10 Dec 2010 | 6074 vizualizari

 

O cina plina de savoare....

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file curcan subtiri( ca pentru snitel)
  • 8 bucati ciupercute( mici champinion proaspete)
  • 1 adrei gras rosu
  • 30 gr unt
  • 1 lingura ulei vegetal( palmier)
  • sare si piper dupa gust                        
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de curcan tras la tigaie cu ciupercute si ardei:

1. Se spala fileurile, se  bat foarte usor ca pentru snitel.

2. Incingem uleiul,  punem carnea, apoi ciupercutele si ardeiul taiat rondele si incepem sa o tragem la tigaie, miscand tigaie usor pe foc, inainte si inapoi din minut in minut.  Intoarcem si pe partea cealalta si procedam la fel pana se rumeneste. Adaugam si untul si mai tragem la tigaie inca un minut.

3. Scoatem pe farfurie si servim alaturi de o salata dupa dorinta. Eu am facut de varza rosie dulce cu sfecla.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "File de curcan tras la tigaie cu ciupercute si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan cu mazare si cartofi