File de crap in aluat de bere, cu mamaliga

de Ancutsa in Crap / Caras, 3 Feb 2019 | 3351 vizualizari

 

File de crap în aluat de bere, decorat cu roşii cherry, servit cu lămâie, portocală şi mămăliguţă caldă.

 

INGREDIENTE

  • 2 filé de crap,
  • 200 ml bere,
  • 150 g făină,
  • 1 ou,
  • Sare după gust,
  • Câteva felii de lămâie şi portocală,
  • Câteva roşii cherry pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de crap in aluat de bere, cu mamaliga:

 

Se prepară aluatul amestecând berea cu oul bătut şi făina. Se spală peştele, se taie felii, se sărează şi se dă prin aluat. Aluatul trebuie să fie mai gros ca să rămână pe peşte.

Se prăjeşte, întâi cu pielea în jos, iar după ce prinde nuanţă aurie, se poate întoarce pe partea cealaltă.

Se decorează cu roşioare cherry. Se serveşte cu lămâie şi portocală, alături de mămăligă.

 

Timp de pregătire: 10 min

Timp de gătire: 30 min

Porţii: 4

 

Poftă Bună!

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/02/file-de-crap-in-aluat-de-bere-cu.html

Daca ti-a placut reteta noastra "File de crap in aluat de bere, cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Ancutsa 1

06.02.2019, 14:08

Multumesc, domnule Dante!

mihaelar63 1

25.03.2019, 11:46

Foarte bun. Imi place si pestele si aluatul cu bere

Ancutsa 1

24.12.2019, 11:50

Multumesc mult, Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap