Ficatei trasi la tigaie cu ceapa

de AndrutzaP in Ficat, 22 Apr 2016 | 3827 vizualizari

 

Ficatei de pui reprezinta un fel de mancare usor de preparat si gustos. Personal, am inceput sa ii prefer si sa-i mananc acum vreo 10 ani, cand mi-i gatea iubitul meu. 

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 300 ml lapte
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei trasi la tigaie cu ceapa:

Ficatei se spala si se curata de pielite si se acopera cu lapte pentru 15 minute.

Dupa cele 15 minute, se scot cu un cleste din lapte si se pun in tigaia unsa cu ulei si incinsa.

Tigaia acoperita cu un capac, se lasa la foc mic pana se evapora toata apa lasata de ficatei. Cand ficatei sunt aproape facuti, adaugati in tigaie ceapa taiata julienne si mai lasati cateva minute.

Asezonati cu sare si piper.

Se servesc fierbinti cu sos de usturoi cu smantana.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei trasi la tigaie cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pate din ficat de porc