Ficatei de pui in sos de rosii cu usturoi

de Andra_Constantinescu in Ficat, 29 Aug 2015 | 13989 vizualizari

 

Pana acum mancam ficateii doar prajiti, acum am zis sa incerc sa le fac si un sos, ca tot au fost destule rosii in gradina. A iesit o mancarica foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui;
  • 5 rosii;
  • 5 catei de usturoi;
  • busuioc uscat;
  • o lingurita boia de ardei dulce;
  • circa 150 ml ulei;
  • sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui in sos de rosii cu usturoi:

Se spala ficateii, se dau cu sare si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei, acoperindu-i cu un capac.

Cand sunt aproape gata, se mai scurge din lichidul din tigaie si se adauga rosiile spalate, decojite si date prin robot, usturoiul curatat de foi, spalat si taiat feliute, busuiocul si boiaua de ardei dulce. Se amesteca si se lasa in continuare pe foc, tot cu capacul pus, pana cand scade sosul.

Sunt deliciosi daca sunt serviti cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui in sos de rosii cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Andra_Constantinescu 1

31.08.2015, 22:33

chrristian75 1

13.12.2015, 18:33

foarte bun!!!!!!!eu am facut altceva...i-am pus intr-o tava,am turnat un pic de vin rosu peste ei si i-am dat la cuptor 45 min.minunati

Andra_Constantinescu 1

13.12.2015, 22:28

Si mai buni asa, christian!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu mazare si ficatei