Ficatei de pui cu sos de rosii

de Oana in Ficat, 6 Dec 2013 | 17636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficatei de pui
  • o ceapa mare
  • 3-4 catei de usturoi
  • o mana de rosii uscate
  • 200 ml suc de rosii
  • 50 ml vin rosu
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • rozmarin uscat
  • marar proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu sos de rosii:

Ficateii se curata si se spala bine. Se incinge uleiul intr-o tigaie mai adanca, se pune ceapa taiata solzisori si se lasa putin la inmuiat. Se adauga rosiile uscate taiate cubulete, apoi ficateii de pui. Se stropesc cu vinul rosu si se lasa sa fiarba inabusit, intorcand ficateii pe ambele parti. La final se adauga sare, piper, rozmarin uscat si sucul de rosii. Se lasa sa mai fiarba 5 minute si se adauga usturoiul taiat rondele fine. Se presara cu marar proaspat tocat marunt si se servesc calzi cu mamaliguta, orez sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]