Ficatei de pui cu mamaliguta

de Gherca Daniela in Ficat, 15 Iul 2014 | 9650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g de ficatei
  • 1 ceapa mai mica
  • 1/2 lingura de bulion
  • condimente ( boia iute, cimbru, rozmarin, sare, piper)
  • ulei pentru prajit
  • lapte pentru fragezirea ficateilor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu mamaliguta:

 Spalam ficateii bine in apa rece, apoi turnam lapte pana ce ii acoperim si bagam la rece pentru aprox. 1 ora.

   Intr-o tigaie punem ulei si peste punem ceapa tocata marunt, dupa ce s-a prajit punem ficateii (scursi de lapte )si acoperim cu un capac, mai agitam tigaia din cand in cand, ii intoarcem pana se rumenesc frumos pe ambele parti.

    Separat punem bulionul cu jumatate de ceasca de apa si condimente dupa preferinte, amestecam bine si turnam peste ficateii prajiti, lasam pana scade toata apa.

   Servim cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tigaie cu ficatei de pui