Fettucine cu somon si feta

de RuxyRux in Paste, 4 Apr 2012 | 4514 vizualizari

 

Pentru o cina savuroasa...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr fettucine
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 cepe verzi( fire)curatate si tocate fin
  • 350 gr sparanghel proaspat( pus putin la aburi)
  • 2 bucati mari de somon proaspat
  • 1 lingura de capere tocate fin
  • 300 ml smantana
  • 100 gr feta maruntita
  • piper negru
  • sare dupa gust
  • 1 lamaie taiata sferturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fettucine cu somon si feta:

Se fierb pastele...al dente sau nu...inspirati-va dupa intsructiunile de pe cutie...mie imi plac mai moi asa ca mereu le las un minut sau doua mai mult apoi le acopar si le las sa se umfle.

Am calit inabusit in ulei de masline ceapa verde si sparanghelul pus putin la aburi( 2-3 minute) la foc moderat in jur de 5 minute.

Somonul fara piele si dezosat, taiat bucati mici l-am pus pe gratar, se face foarte rapid si l-am dat deoparte.

Am pus apoi intr-o tigaie adanca, somonul cu ceapa, sparanghelul, caperele si smantana. Potrivim gustul de sare si piper. Am lasat pe foc mic inca cinci minute apoi am amestecat pastele ( inca fierbinti)  scurse bine cu feta si restul compozitiei. 

Asezam pe farfurie si decoram cu lamaie.

Foarte foarte bun!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fettucine cu somon si feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu somon