Fegato alla venetiana - ficat venetian

de mihaelar63 in Ficat, 25 Ian 2016 | 5890 vizualizari

COMENTARII (39)

delia64 1

25.01.2016, 22:47

Minunat !!!

mihaelar63 1

25.01.2016, 22:50

Multumesc Delia

RuxyRux 1

25.01.2016, 22:55

Wow ce este aici! Asta-i reteta de vedeta

mihaelar63 1

25.01.2016, 23:00

Doar ingrediente de calitate Rux

RuxyRux 1

25.01.2016, 23:04

Si talent cu carul

Merisor 1

25.01.2016, 23:04

Ce reteta faina ai adus! N-am mancat ficat de cerb.

mihaelar63 1

25.01.2016, 23:24

Cred ca mai degraba la mine tine de placera gustului

mihaelar63 1

25.01.2016, 23:25

Merisor , faceti o vizita . Cu Adi la brateta bineinteles

MotanLaOale 1

25.01.2016, 23:33

bun bun

CameliaR 1

25.01.2016, 23:39

Wooow, nu am mancat niciodata ficat de cerb Este bun? Reteta pare tare delicioasa!

mihaelar63 1

25.01.2016, 23:41

Camelya dupa cum am spus in introducere are o consistenta minunata , este foarte onctuos nu se intareste mult nici la preparare . Cand il tai ai impresia ca ai taiat unt

CameliaR 1

25.01.2016, 23:51

Ce gust are?

AlexTeacher 1

26.01.2016, 00:07

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO FEGATOOOOOOO NU CRED !!!! Vai, asta-i reteta cu care m-am dus eu la primul concurs de gatit, si-am castigat locul 1. Vai !!!
Fegato alla Veneziana con polenta bianca !!!!! Aveam 19 ani ! Nu cred ca realizezi ce amintiri mi-ai trezit cu acest preparat !

mihaelar63 1

26.01.2016, 00:11

Hai Alex ca mi-ai facut pielea de gaina Chiar cred ca ai amintiri si emotii deosebite de atunci . Mi-ar face placere sa stiu cum ai preparat si chiar sa vad imagini ..Trebuie sa fi aratat deosebit ca pentru premiul intai .Acum sa-mi spui cu ce am gresit la reteta . Ca mie mi-a format un sos frumos .In imaginile din reteta de unde m-am inspirat nu arata asa .Nu am tinut ficatul in lapte pentru ca era frumos . Crezi ca denumirea este prea pompoasa- ar trebui sa o schimb ?

Bya Ralu 1

26.01.2016, 04:08

arata tare bine

Constelatialeu 1

26.01.2016, 06:07

valeu muica ca m-ai ametit cu denumirea asta...

Lau 1

26.01.2016, 08:22

tare buna

Panacris 1

26.01.2016, 08:40

Ksenya 1

26.01.2016, 08:48

curajoasa reteta

simona72 1

26.01.2016, 10:16

Woooow Miha! Ma naucesti! Nu stiu cum este ficatul de cerb, dar daca nu este uscat si tare ca cel de porc atunci ai nota maxima de la mine

mihaelar63 1

26.01.2016, 10:38

Simo ,sa vedem ce zice chef Alex el este specialistul ) . Aseara cand l-am preparat a fost foarte bun . Au ramas doua bucati de aseara . Denes le-a servit . Am citit si m-am convins ca trebue preparat , doar atat cat se consuma . la reincalzire se intareste.Sa stii ca m-am trezit si m-am dus sa vad ce consistenta au bucatile de ficat ,deja s-au intarit .

mihaelar63 1

26.01.2016, 10:41

Camelya are gust de ... ficat dupa miros si gust o usor aduce spre miel si ca consistenta cu ficatul de gasca indopata

mihaelar63 1

26.01.2016, 10:41

Motan

mihaelar63 1

26.01.2016, 10:41

Bya , multumesc

mihaelar63 1

26.01.2016, 10:42

Cleme nu mai ameti ca ti-am zis si pe romaneste sa priceapa tot omul ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu legume