Fasole verde cu carne de vitel

de Maria_Laura in Vita, 6 Feb 2014 | 5123 vizualizari

 

Se poate servi cu orice fel de carne!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg Fasole verde ( eu am avut din congelatorul propriu si era prefiarta)
  • 2 cepe
  • 2-3 rosii
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 4-5 catei usturoi
  • frunze marar si patrunjel
  • 2-3 linguri ulei
  • carne fiarta de vita
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu carne de vitel:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand ceapa a devenit aurie se pune faina, se mai caleste putin, se adauga boiaua de ardei si imediat se pune fasolea verde si rosiile tocate marunt, daca mai e nevoie de lichid se poate adauga putina apa sau suc de rosii. Se pune sare dupa gust! Se lasa sa fiarba.

La final adaugam usturoiul tocat si frunzele de marar si patrunjel.

La aceasta mancare eu am adaugat carnea de vitel pe care am fiert-o in supa de vitel cu taitei!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole pastai cu carne de manzat