Fasole mozaic

de Valclaudia in Mancaruri de post, 11 Dec 2014 | 4034 vizualizari

 

o mancarica de post rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva boabe de fasole rosie
  • 1 conserva boabe de fasole alba
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare, piper si fulgi de chili dupa gust
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 lingurita seminte de mustar
  • marar verde proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole mozaic:

Curatam ceapa si morcovul si le spalam sub jet de apa rece.

Ceapa se taie cubulete, morcovul se trece pe razatoare.

Calim ceapa impreuna cu morcovul in ulei timp de 5 minute.

Adaugam boabele de fasole rosie scurse, 1/2 din cantitatea de boabe albe + tot lichidul din conserva de fasole alba.

Asezonam cu sare, piper si fulgi de chili dupa gust. Adaugam si semintele de mustar.

Fasolea alba ramasa o zdrobim cu furculita foarte bine si o adaugam peste mancarea de pe foc, fasolea zdrobita ajuta la legarea sosului.

Fierbem mancarea la foc mic 10 minute, oprim focul, presaram marar verde proaspat tocat si servim cu muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole mozaic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de iahnie de fasole rosie in sos aromat