Fasole galbena pastai cu ciuperci si usturoi

de simona119 in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2012 | 17351 vizualizari

 

O reteta super usor de facut, si tare, tare gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole galbena pastai
  • 500 g ciuperci
  • 1 capatana usturoi
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena pastai cu ciuperci si usturoi:

Se calesc intai ciupercile in putin ulei. Le scoatem din tigaie si calim apoi pastaile adaugand si usturoiul. Cand sunt gata, adaugam ciupercile si le mai tinem pe foc cateva minute pentru ca aromele sa se imbine.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena pastai cu ciuperci si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]