Dovlecei cu branza la cuptor

de camelia75 in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2011 | 9780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 dovlecei
  • 300 gr branza sarata(eu am pus de oaie,veche)
  • tarhon verde
  • 2 oua
  • 1 lingura gris
  • piper
  • chimen
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu branza la cuptor:

Se spala bine dovleceii,se taie pe lung apoi se prajesc in ulei de masline pana se rumenesc putin.Se scot si se aseaza intr o tava de inox sau vas de iena.

Branza data pe razatoarea marea se amesteca cu ouale batute,cateva fire de tarhon,grisul,piperul si chimenul.Se gusta si numai daca e nevoie se mai pune sare.Aceasta compozitie o punem deasupra pe dovlecei in strat de aproximativ 1 cm.

Cine vrea poate pune inca un strat de dovlecei.
Se da la cuptorul preincalzit la 180 gr timp de 30-40 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta sanatoasa de aperitiv, chiftelute de dovlecei preparate la cuptor