Fasole bătută

de Dana_Retetegg in Mancaruri de post, 18 Dec 2010 | 5558 vizualizari

 

Desi acum toata lumea deja a intrat in spiritul sarbatorilor si fiecare se gandeste la bunatatile de pe masa de Craciun, inca mai avem cateva zile de post.
Asa ca eu va propun o reteta foarte cunoscuta si apreciata in post: fasole batuta.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole boabe
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri de ulei
  • sare
  • 2 cepe
  • 100 gr rosii in sos tomat
  • 2 linguri pasta de tomate
  • oregano
  • busuioc
  • cimbru
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole bătută:

Fasolea am lasat-o la inmuiat cu o seara inainte. A doua zi am fiert-o timp de 3 ore, schimband de cateva ori apa.

Cand fasolea a fiert, am scurs-o de apa si apoi am amestecat-o cu robotul impreuna cu usturoi, sare, boia, 2 linguri de ulei.

Intr-o tigaie am calit in 2 linguri de ulei ceapa maruntita, peste care am adaugat pasta de tomate si rosiile. Cand este gata potrivim de sare si adaugam condimentele.

Am servit fasolea batuta pe paine coapta, cu "topping" de sos de rosii.

E foarte gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole bătută" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]