Falafel

de Miha in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2010 | 12882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g naut
  • 2 catei de usturoi,
  • 1 ceapa mica,
  • boia de ardei,
  • patrunjel verde
  • coriandru 
  • sare si piper
  • susan pentru decor,
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Falafel:

Nautul se pune la hidratat in apa rece, cu o zi inainte (sau peste noapte).

Toate ingredientele se pun la robot si se mixeaza. Pasta obtinuta se modeleaza sub forma de bilute, care se tavalesc prin susan.

Se prajesc in ulei bine incins sau se pot pune la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt, in jur de 20 de minute.

Se servesc alaturi de o salata verde sau salata tabbouleh.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Falafel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi Apollo