Dacă eşti mucho hămesitas,
Rezolvă cum se face-n Mexic:
Pune pe masă un fajitas
Şi-un pahar de tequila mic.
400 gr pulpa de vita (taiata fasii subtiri),
1 ardei rosu,
1 ardei galben,
1 ardei verde,
2 cepe medii,
1 ardei iute,
condimente mexicane (tabasco),
4 tortilla,
sare, piper
Taiem carnea fasii subtiri, apoi o marinam in ulei de masline, sare, piper, boia, pudra de curry. Lasam macar o ora la frigider
Taiem julien ardeii si ceapa
Calim in ulei carnea pana cand isi schimba culoarea, apoi scurgem de ulei si scoatem pe o farfurie
Calim ceapa si ardeii la foc foarte iute, amestecand in continuu, apoi adaugam carnea. Condimentam si lasam pe foc cat sa se intrepatrunda gusturile. Amestecati in continuu la flacara mare, pentru ca legumele sa nu isi lase apa. Vor fi “al dente”. Abia dupa ce legumele sunt facute presarati sarea.
Servim cu tortilla si un sos facut din suc de rosii, chilli, usturoi pisa, oregano.