Evantai din carne de porc cu legume

de Andra_Constantinescu in Porc, 10 Ian 2018 | 3816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,4 kg pulpa de porc
  • 1 ardei gras (181 g)
  • 1 ardei Kapia (105 g)
  • 1 vanata (374 g)
  • 1 dovlecel (300 g)
  • sare
  • putin piper negru macinat
  • putin ulei pentru calit legumele
  • putin unt pentru uns tava
  • 300 ml suc de rosii
  • circa 200 ml apa
  • 1 legatura de patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Evantai din carne de porc cu legume:

Carnea se spala si se taie felii, lasand baza nepatrunsa circa un centimetru. Se da cu sare si piper.

Legumele se spala.

Ardeiului i se scot cotorul si semintele.

Se taie rondele toate legumele, se dau cu sare si piper si se calesc in ulei, pe rand.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Carnea se asaza intr-o tava unsa cu unt si se pun legumele printre feliile ei. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor.

Dupa ce se patrund legumele si carnea, se adauga sucul de rosii, apa si patrunjelul (spalat si tocat). Se introduce tava din nou la cuptor pentru inca 10-15 minute, fara a fi acoperita cu ceva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Evantai din carne de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (17)

dantes 1

12.01.2018, 11:00

Gustoasa!

oanapl 1

15.01.2018, 20:29

Ce bunătate!

UrsanMihaela 1

24.01.2018, 11:20

apetisanta reteta ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]