Escalop de vitel

de Lau in Vita, 13 Mai 2012 | 13218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa de vita
  • 2 linguri cu mustar
  • 1 lingura oregano
  • 1 lingura busioc
  • 1 lingura cimbru
  • 3 oua
  • 6 linguri de pesmet
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de vitel:

Carnea o spalam,o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele,

Le condimentam cu sare si piper,acoperim vasul si dam la rece 30 min,(eu le-am lasat cca 1 ora)

Amestecam pesmetul cu busuioc,oregano si cimbru intr-o farfurie,

Batem ouale cu mustarul bine,

Trecem bucatile de carne prin ou le tavalim prin pesmet si iar prin ou si pesmet

Le prajim pe ambele parti in uleiul incalzit bine(la foc mic spre mediu)

Le scoatem pe un servetel absorbant,

Noi am servit cu orez fiert cu cury si condimente,

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]